Kolega al bundy...kad radim Backup i posle kad radim Restore,to traje kod mene isto kao i kad ucitavam svaki put kad je upalim...za sad ne vidim neku razliku...e sad sto se tice ucitavanja seta,mislim na vreme ucitavanja,naravno da velicina seta ima veze sa vremenom ucitavanja,ali,dali su vam svi semplovi poredjani jedan za drugim ili imate slobodno par mesta u Sample listi?Evo postavicu sliku da vidite na sta mislim..to je dosta bitno jer,koliko sam ja primetio a imao sam Xa 2 puta i sad X6,tad Fantom ne trazi semplove ako naidje na prazno mesto izmedju semplova..na korgu,Tritonu,se pojavuje poruka prilikom ucitavanja i tu se stiska SKIP da bi on nastavio dalje...Kod Fantoma to nema..on automatski nastavlja dalje ako ne nadje sempl na praznom mestu izmedju semplova i to traje..mozda 3,4 ili 5 sekundi.a ako imate dosta slobodnih mesta izmedju semplova,matematika je jasna,5x100(slobodnih mesta,a ponekad ima i vise rastojanja nego 1 mesto)jednako je 500 sekundi,a to je oko 7 minuta vise nego sto je potrebno...mozda sam i malo preterao i otiso sa teme ali cisto da vam pomognem ono sto "kao''znam...