Ja bih prvi voleo da je u njemu stvarno midas, odmah bih prodao presonusa, kupio novi x air, i ostwlo bi mi u dzepu 500 evrica...nisam gadljiv na marke, ja sam i za presonusa prvi put cuo sa pojavom ovih digitalnih mixera i bio mi je totalna nepoznanica do tada, ali probao prijatno me iznenadio i za sad saradjujemo, a ako nista drugo za begringera znam bar 20 godina...da su napravili korak napred u kvalitetu sa ovom linijom mixera jesu, nema sumnje, ali previse je ocekivati da za 300 eura u njemu stoje vrhunska midas predpojacala, samo jos jedan marketinski trik, kao kada su na svojim ranijim pmp serijama pisali neke astronomske cifre za snagu pojacala,realno 3 puta manje...uostalom to se na prvo slusanje cuje, da li je u niima midas...s druge strane koji digitalni mixer se moze dobiti za 300 evra, s toliko opcija? nijedan..tako da je svoje kupce pronasao, nsrocito povoljnom cenom, sad samo kome sta godi...video sam da imaju i neku novu seriju niskobudzetnih mixera, samo da nadjem kako se zvase napisacu, deluje interesantno
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Dodato:
nadjoh..to je isto x air, ipad tablet mixer. ima ekran, i wifi konekciju, verovatno je princip isti kao kod obicnog x air-a samo su dodali ekran
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Promijenjeno od Milan$ (09.05.2016 u 10:45 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|