Videti jedan post
Star 05.05.2016, 00:08   #32
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Postavljena su dva videa je u 12 postu ove teme i mislim da je to sve što se tiče srodnog govornog područja.
Čuo sam iz "povjerljivih izvora" da naši nisu zadovoljni prodajom Yamaha aranžera. A kako bi bili zadovoljni, jadni bili, kad jedva da u dučanu imaju neki model da se proba. Priča se isto tako da ih je netko potjerao s ovog foruma? Ja nisam primjetio ni da su se pojavili, a kamoli da su se javili.

Evo jedne statistike, sigurno da to nije vezano uz temu ali moram malo, valjda mi neće zamjeriti članovi.

Usporedimo li dvije teme na forumu koje govore o konkurenciji u sličnom cjenovnom rangu, Yamaha PSR S vs. RolandEA7, postavlja se jednostavno pitanje, zašto je 4 puta veća zainteresiranost za Rolanda?
Moje je mišljenje da je promocija Yamahe na našem području totalno zakazala i da je to osnovni razlog ove "nezainteresiranosti" kupaca. Najgore je to što Yamaha ima konja za utrku koji sigurno pobjeđuje ali to na žalost u "brzom potrošačkom" društvu nije dovoljno.

Odoh malo od teme. Da se iskupim, evo jednog videa koji je veoma zanimljiv. Pogledajte samo to staro pojačalo na koje svira, lokacija je isto tako zanimljiva, ulični svirač, izvedba je super, a simpatični lokalni izgovor svemu daje super štih ... Pogledajte malo i njegove ostale izvedbe ...

Da, zaboravio sam. Momak dobro glumi ali ga vjetar malo hebe i okreće tekst baš kada ne treba. Kako god, sve je to OMB :-)
Grafički Fajlovi
File Type: jpg psrea7.jpg (48,5 KB, 145x skinuto)
Highslide JS

Promijenjeno od casper (05.05.2016 u 01:52 sati) Razlog: vjetar pirka, note mi dirka :-)
casper je offline   Reply With Quote