Videti jedan post
Star 22.04.2016, 17:33   #5
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Alene, mogu razumjeti tvoju ljutnju jer ti je klavijatura neispravna. Ali ne shvaćam zašto na osnovu svog iskustva generaliziraš problem.

Tvoj Tyros3 je star 8 godina, više puta je otvaran i popravljan, a i pitanje u kakvom je režimu radio prije nego si ga ti kupio. Nema nikakvog smisla na osnovu toga vući paralelu i donositi zaključak da Tyrosi imaju problem s brumom. Pratim forume raznih vrsta i jezika, i koliko znam, prijavljen je samo jedan Tyros5 koji ima problem s brumom. Riješen je od strane Yamahe veoma brzo.

Znaš, to me podsjeća na priču koja se svojevremeno širila forumima "na našem govornom području" kako kod Tyrosa odlazi ekran i da je mnogo modela s tim problemom. Na kraju se ispostavilo da se radi o jednoj te istoj klavijaturi koja se konstantno preprodaje. Zbog neispravnosti je u startu imala nisku cijenu, a mešetari pomislili da mogu zaraditi koju kunu. Promjenila je 5 vlasnika u godinu dana ...

Nemoj me krivo shvatiti, ne branim Yamahu kao što mi neki ovdje pripisuju. Nemam apsolutne veze s prodajom i distribucijom tog brenda. Rijetki članovi s ovog foruma koji znaju moj stvarni identitet, mogu ti to i potvrditi. Međutim, imam potrebu reagirati kada se iznose činjenice koje ne stoje.
casper je offline   Reply With Quote