to i pricam uvek nekome nesto ne odgovara inace pa 800 ima dve plave dve zelene narandzastu sivu i crno belu boju nevidim sta tu moze da se zajebe i koliko je to bitna stavka u setu pa da nekome set ne valja zbog toga...... eto posle kazu daj.
za Jager-a
tebi care svaka cast sto si podelio ono sto imas u ime svih onih kojima treba set ali svedok si i sam da je pola ljudi nezahvalno i nadje se da komentarise kako je sve sranje i da nevalja nista. Ja sam pogledao taj set u vecini je od pa80 ali kao sto sam vec rekao da je ODLICNA osnova za nadgradnju i da se od njega moze uz nesto truda uraditi izuzetan set za rad. E sad sto sve mrzi da zagreju stolicu i a rade to je druga stvar. Mislim da svako ko se bavi muzikom i svira na aranzerima MORA da moze da nauci za toliko da sredi svoj set. (ako sam mogao ja moze svako)
I svako kome treba set za PA800 ima decko je postavio dobar set pa skinite uzmite i radite i imacete NAJBOLJI set koji mozete naci na trzistu. Samo ne budite lenji nego radite a ne samo daaaaaajj......
KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
|