Videti jedan post
Star 08.03.2008, 14:04   #49
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

to i pricam uvek nekome nesto ne odgovara inace pa 800 ima dve plave dve zelene narandzastu sivu i crno belu boju nevidim sta tu moze da se zajebe i koliko je to bitna stavka u setu pa da nekome set ne valja zbog toga...... eto posle kazu daj.
za Jager-a
tebi care svaka cast sto si podelio ono sto imas u ime svih onih kojima treba set ali svedok si i sam da je pola ljudi nezahvalno i nadje se da komentarise kako je sve sranje i da nevalja nista. Ja sam pogledao taj set u vecini je od pa80 ali kao sto sam vec rekao da je ODLICNA osnova za nadgradnju i da se od njega moze uz nesto truda uraditi izuzetan set za rad. E sad sto sve mrzi da zagreju stolicu i a rade to je druga stvar. Mislim da svako ko se bavi muzikom i svira na aranzerima MORA da moze da nauci za toliko da sredi svoj set. (ako sam mogao ja moze svako)
I svako kome treba set za PA800 ima decko je postavio dobar set pa skinite uzmite i radite i imacete NAJBOLJI set koji mozete naci na trzistu. Samo ne budite lenji nego radite a ne samo daaaaaajj......

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote