Kolega Sky Net,konačno da pročitam(delimično)nešto što ne liči na štrumfa Mrguda!!!Ako si aludirao na moj post sa ekranom od PA4 onda ja mislim da sam i okačio sliku ekrana koja mi se uzgred ne da ne sviđa već bi se po...o na njega!!!
Naravno da niko ne spori niti sam u bilo kom trenutku ili reči moga posta to nečim nagovestio tvoje znje,umeće i poznavanje celokupnog sveta muzike(iskreno i ne interesira me),ali ne mogu da shvatim,šta i kako ti imaš vremena da na nekoj svirci,konkretno u toj što si opisao u jednom od zadnjih postova,možeš i imaš vremena da bilo šta popravljaš ili praviš.kako ti ili neko ko vodi sav posao može dozvoliti da ti,faktički,dođeš nespreman na svirku?Meni to tko zvuči,ne samo za tebe za bilo koga ko prčka po klavijaturi a došao je da radi.Prčka se kod kuće,a ako ne radi taj ritam ima drugi sa kojim se do sada radilo,zar ne.I meni se desi,da nekad ne izlazi nešto kako treba,ali opet sam ja tome kriv a nije Yamaha,ja sam nešto prčkao,prebacivao...
Primer da nisi stalno u pravu je komentar na sysekse i midi terce!!!
Naravno @Tyros2 je opasan lik

,i čitam njegove komentare i pomaže mi u nekoliko navrataveć godinama i hvala mu naravno,i ne samo njemu ima tu dosta ljudi,a zato i služi forum.
Sve u svemu ja ipak mislim da se ti ili:malo duvaš(i ja bih) sa T5

ili si toliki perfekcionista da bi mogal u prolog ići ona narodna "rđavu k...u i dlake smetaju"

,
Bilo kako bilo,ovo je korisna tema i tebe kao jednog od glavnih diskutanata pozdravljam,za to i služi forum,naravno da ne mislim da skupljaš postove,to bi već primetio dr Nenad.