Citat:
Originalno postovano od Boban010
@nesaband
Imas prezentaciju Dinamix-a za E-A7...
Set koji je besplatan skines sa Roland planet-a ili ovde u download sekciji pa ucitas.
|
Znam ja to druze moj da je set besplatan.Dinamix prezentaciju sam odgledao,Lepo je to Bojan prezentovao.Sve je to lepo.Ne pisem ja ovo zbog mene.Meni nije problem da odem do radnje i dobijem dozvolu od prodavca da uradim format USB-a na EA-7 upisem postavke tog besplatnog seta i cujem kako sve to zvuci.
Problem je to kada potencijalni kupac koji je zainteresovan za tu klavijaturu koji nije clan foruma koji nije bas obavesten sta sve moze ta sprava udje u prodavnicu i ne dobije prave informacije o njoj.Prodavci(osim par retkih) ne znaju da ti prezentiraju spravu na najbolji nacin.
Oni ce ti dozvoliti da ti ukljucis klavijaturu da je probas ali vise od toga ne znaju sem da ti iznesu suvoparne podatke koje mozes i sam da procitas na Internetu.Ne pisem ovo napamet vec iz iskustva jednog mog prijatelja koji je bio u jednoj prodavnici i prakticno nije dobio nista od korisnih informacija o klavijaturi a kamoli bilo kakvu prezentaciju.
Zato,predlazem momcima iz Roland team-a da uloze malo truda i urade neku slicnu video prezentaciju kao sto je to uradio Bojan za njegov Dinamix set ali sa narodnjackim ritmovima i ritmovima koje su oni radili za EA-7.
Ovako trenutno EA-7 moze bespotrebno da dobije etiketu da je to samo zabavnjacka klavijatura a ne i narodnjacka a to ne bi bilo dobro.
EA-7 uz kvalitetne semplove moze ozbiljno da bude konkurentna klavijatura mnogo skupljim klavijaturama.
Toliko od mene za sad.