Videti jedan post
Star 07.03.2008, 16:26   #44
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od daisa Pokaži Post
Ja svoj set nedam ni za pare sto bi neko imao sto imam i ja jos da svi imamo isti set i da zvucimo ko fajlasi ,ajde u redu je sad dati nekome dobrom kolegi nesto al nemozes sad al datu pa da svi imaju ,ja vise i nenosim klavijature u bih vec me par ceka jedva da dodjem i da im dam SVE,bar da kazu daj nesto nego hoce SVE dobice al kad procvjeta daska ,ne zato sto sam skrt ili zavidan nego sto ce sutra pricati kako su sredili klavijature sami a nikad nisu ni pipnuli edit a mogu danima pricati kako su im mocne klavijature ..tamo neke svemirske boje.Dao sam im mnogo puta i nikad ni hvala nisu rekli al nema vise sto dao dao.Amin
to je to o tome se radi daisa i sam znas da kada nesto imam mogu podeliti ali sa kim ja to zelim a da delim svima a niko nista neradi nego jos posle pocnu da te pljuju i da ti se podsmevaju kao ovo nista ne valja itd. ja na svom setu radim mesecima platio semplove i sta sad daj..daj....daj....daj.... ma ajte molim vas. Evo znas da sam ti dao onaj ritam dok sam ga uradio da ga poslusas i sugerises itd.. ali okaciti na net pa evo svima taman posla...

za ROBOTA
naravno da cu da cuvam kao i svako ko je to pravio. Necu da ulazim u to dali neko sam pravi svoj set ili ne kao ni dali i ko i kako svira ili samo trubi u prazno ali sam siguran da gomila ljudi odavde nema svirke isto i da NISU NIKAD svirali nigde a kamoli da naprave set. E takvima je lako da daju ono za sta se nisu ni malo pomucili i stalno traze daj...daj...daj........ pa jos posle komentarisu znamo svi kako. Npr nedim koji zivi od toga da vam ritam boju i to komplet sredjeno extra i cela tema zavrsi na kraju u fazonu na sta ti to lici sto samo toliko kb sto ne das bar jedno 50 MB e jebiga. Ne drzim nikome stranu ali to je jednostavno tako.
Dacu sta ja hocu i kome ja hocu. A KOME GOD TREBA NESTO SLOBODNO NEKA SE JAVI na msn ali ceo set NEDAM NITI PRODAJEM nikom osim Neletu koji mi je extra mnogo pomogao da sredim klavijaturu i njemu cu da kada sve zavrsim da usnimim sve iz svoje klavijature i da mu jednostavno dam.

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote