Videti jedan post
Star 07.03.2008, 11:37   #28
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo poslije 10 godina drugovanja sa mojim kolegom,koji je na žalost fajlaš,zadnji put smo se malo zakačili oko te teme koju ja izbjegavam pred njim na daleko...Naime ne znam kako je došlo do toga da sam ja za nekoga reko fajlaš a on meni:A ša si ti?Pa reko Muzičar uživo...A on meni da ja kao ne sviram ni 20% uživo...I on se vadi kao da nemam "uživo" bubnjara,nemam basista,nemam gitare,itd već samo držim aranžera...I ja njemu kad je tako jednostavno što ti ne sviraš,reko ne znaš jednog akorda sa tri prsta da ahvatiš,i tako smo se zakačili malo žešće...Al et da izbjegnem svađu odusto sam od te teme ali inače je ta tema jako škakljiva...Pa kad će narod da skonta danije jednostavno štelati tempo,ritam,intonaciju,improvizaciju,pratnju akorda,itd...Nije to pasje maslo pa da svako zna...Svi mi siramo na svoj način,al po uhu se čuje kvalitet i ko zna a ko ne zna...Al et fajlaši se tješe s tim da i mi kao samo 20% sviramo uživo,ostalo nam je playback...I šta reći na to?...Bez reči...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote