Videti jedan post
Star 22.02.2016, 03:28   #354
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Bobane buraz, ja kontam tvoj revolt prema roland-u,koji imas od koriscenja prethodnih modela rolanda, ali po svemu sto sam do sad procitao u ovoj temi o njemu, i cuo, a i ovoj Bojanovoj prezentaciji, ja bih iapk rekao daje EA7 klavijatura vredna paznje, naro ito ako se uzme njen cenovni rang, a takodje i zvuk, koji po onome sto sam do sad cuo, apsolutno ne zaostaje za mnogo skupljim klavijaturama konkuren ije, takoreci duploskupljim....Po ovome sto sam video iz dynamix prezentacije, ja imam utisak da njemu po pitanju alata ama bas nista.ne.fali, u odnosu na.skuplju konkurenciju, mozda bih nasao nesto sto i zafali ako bi se detaljno poigrao njome, ali za sada po ovome sto vidim, nisam nasao, a opet sve.to uzimajuci u obzir kolko sprava kosta, a vrlo dobro zvuci...ja bih pre imao zamerku na dizajn, da.je malo kvalitetniji, moderniji, da nema zvucnike, i jedan veci ekran, pa makar sve.to kostalo par stotina.evra.vise, opet bi opravdalo skuplju cenu, jer bi tad vec.otisla u top klasu aranzera, sa vrlo dobrim zvukom, a cenom dosta ispod konkurencije...opet videcemo kako ce se.sve.odvijati, ali mislim da je.roland.na.dobrom putu da povrati konkurentnost.na trzistu aranzera...a tome u prilogu vec govori broj do sada prodatih primeraka, u sta sam iskreno u startu sumnjao, s obzirom da su ljudi rezervisani prema nekim novinama, ali se pokazalo kao pogresno, i kako vidim broj vlasnika ea7 svakog dana ovde.na.forumu raste, sto znaci da opravdava svoju cenu i kvalitet...videcemo pozz

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Dodato:
ps. izvinjavam se za greske u pisanju, puko ekran na mobu, pa malo brljavi prilikom kuckanja

Promijenjeno od Milan$ (22.02.2016 u 03:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote