Videti jedan post
Star 20.02.2016, 03:07   #488
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nego šta, bitno da zdravlje služi i da se na forumu druži.

Ovdje smo da svatko iznese vlastita iskustva, probleme, negativna viđenja ali isto tako oduševljenja, postignuća i vlastite uspjehe. Nije dobra loša vibracija i nepotrebna frustracija, jer, to se širi kao kuga. I za čas nastaje tuga. (puklo me neko pjesništvo u pol tri ujutro )

Ponovit ću po ne znam koji put iako mi se pokušava nametnuti da favoriziram Yamahu, niti jedan instrument nije idealan niti ima sve ono što bi mi htjeli. Naravno da i Yamaha ima dosta toga što bih i ja mijenjao. Moji polušaji da drugima pomognem savjetom ponekad naiđu na "tvrd orah", pa me se onda okaraterizira na posprdan način kao što je to jučer učino @Sky Net. Nikada nisam pisao napamet i uvijek sam argumentirao svoje stavove. Očekujem da se oni poštuju na isti način kao što i ja poštujem tuđe.

Kada čitam kako razmišlja @tyros2 i kako pristupa "problemu", potpuno mi je logično to što piše. Zašto ne napraviti i 50 drum setova od kojih se svaki razlikuje za jednu nijansu doboša i bas bubnja. I eto u trenu promjene tijekom svirke. Ovo je odličan način da se doskoči brzoj promjeni druma i testiranju novokreirane mape. Iako moram priznati da se niti meni kao i @tyros2 nikada nije dogodilo da obrađeni set bubnja moram naknadno mijenjati.

Nekako mi je poznata teza o uroti kako nas Yamaha ili netko drugi potkrada i uzima velike pare za ništa. Sjeća me na ona vremena kada je forumom kružio "duh urote od svih brenodva" ali s jednom skrivenom namjerom, samo kako bi se lakše moglo uvaliti vlastiti proizvod koji je "daleko najmoćniji od svih hardware aranžera današnjice". Ako sam sam otišao u dučan, sam odabrao i sam platio proizvod, kako nakon toga mogu reči da me je prodavač prevario? No dobro, svatko ima svoj pogled na ljude i društvo koji ga okružuju.

I da ovu noćnu sagu završim u istom tonu kao moji predhodnici,
"...Nek se pjeva, nek se pije
dobro je kad bolje nije..."
casper je offline   Reply With Quote