@casper Svih sest stavki sam naveo da mogu da provarim. Procitati malo detaljnije post, i kome sam to naveo kao napomenu, za koga bi to bilo problematicno.
@Tyros2 ne pada mi na pamet da pravim 20 setova. Niti mi jos manje pada na pamet da imam 20 raznoraznih gluparija u klavijaturi. Sude, Mude i ostali me ne zanimaju. Kao sto rekoh, za mene nista ne moze nadomjestiti funkcionalnost. Da ponovim - bolje 20 + 128 lagodno dostupnih farbi nego xxx + xxx preko kojekakvih gluposti. Vec smo imali debatu o samom zvuku Tyrosa 5, koji ja licno ne smatram nekim spektaklom, niti ga apsolutno ne smatram nezamjenjivim. Tu su nam se misljena potpuno razisla. Pogotovo za te pare. Tyros 5 je godinu dana kod mene, znam kako radi i kako dise. Generalno, za cijenu koju imaju, a koliko daju svi novi top aranzeri, to je jedna velika kradja i pizdarija. Najblaze receno, bez izuzetka.
@casper T5 sam kupio jedino iz razloga sto mi je bilo vrijeme za novu klavijaturu, a nisam mogao naci T4. Da je bilo, sigurno ne bih uzeo T5. Kako je tako je, zivot ide dalje. Svi smo zivi i zdravi, to je najvaznije. Boze zdravlja, klavijatura ce biti.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk