Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
|
Pre svega hvala kolegi na isrpnom odgovoru...Drugo, Casper drug, mene ovo sto je kolega napisao u startu odbija od tyrosa 5...mislim istina cist bezobrazluk od yamahe, da tako osnovne stvari izostavi na klavijaturi koja kosta skoro 4000 evra...pa to je aranzer, osnovna namena jeste njegova ritam sekcija, a izostaviti najosnovnije, najednostavnije podesavanja jacine elemenata bubanja, stvarno cist bezobrazluk, za velike novce....i cemu to povezivanje s racunarom, u 2016 godini, na pragu nove tehnolosdke revolucije, toliko unazadjivanje za jedan aranzer iz top klase, koji kosta toliko para?ja bi ih razumeo da treba da se poveze s racunarom, pa da su imlementirali koji waves plugin, pa onda fina i detaljna podesavanja tako nekih kompleksnih stvbari, koje ce uticati na krajnji zvuk, pa u redu, to bi tako i trebalo da bude....ali povezati klavijaturu od 4000 evra sa racunarom samo da bi mogao da smanjis dobos ili kick.....mislim sta reci...sama pomisao me najezila...pa to u korgu ima od 2008 kad je izasao pa2...to su najsosnovnije stvari, jer je to kao sto rekoh aranzer, osnovna namena ritam sekcija, a oni ti uskratili njeno podesavanje...kao kad bi bubnjara nastelovao u jednoj sali, i onda mu zabranio pristup mixeru, nego tako kako si bio tu nastelovan tako ces u svakoj sali, pa kako zvuci... meni kao nekom ko nikad nije stavio ruke na nijedan tyros, dovoljno vec da pocnem polako da ga izostavljam iz daljeg izbora...ista i slicna koncepcija kao za rolandov workstation fantom...skoro sam pisao o tome...kolika peripetija da bi prebacio najobicniji multisempl iz jednog seta u drugi set...a jos kreiranje svog multisempla - ooo pa onda odvoji pola dana samo za to....isto preko tako slicnog softvera kao sto ima za tyors....jos zamisli oni taj softver naplacuju - cist bezobrazluk...sta drugo da gledam na jednom tako skupom aranzeru kad on osnovnu stvar u startu nema? meni se cesto desi, da kad kuci stelujem ritam, u sobi mi se sve cuje tako kako se cuje, pa mi onda dobos i cinele prejaki u odnosu na ostatak skecije, pa ih smanjim, i onda kad odem na svirku, nema ih, proguta ih ostatak mixa...ali tako sam cuo kuci, ovamo je drugacije, drugacija sala, diskoteka, ozvucenje, sta vwec, milion faktora, ali dobro, hvala bogu na pa3 mi je to dostupno na dva klika i odmah u sekundi dodam ili smanjim nesto i memorisem i sve to dok svirka traje, i to ne odvlaci uopste paznju, jer kazem, dostupno je na svega dva klika na ekran....a kod yamahe od 4000 evra, daj povezi ga s racunarom da mu pojacam malo dobos...a stancuju ih kao samsung S seriju, svake godine po jedan...da se ne izrazavam al moracu - zinulo im d*pe za pare...
|