Videti jedan post
Star 18.02.2016, 01:12   #5
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Podaci nisu izgubljeni Casper. Hoces da ti postavim pack? Ne trebas me ubjedjivati. Da su majmuncine iz Yamahe normalni kao sto nisu, ovo svo sranje ne bi ni trebalo. Podaci su tu, zivi zdravi - eno ih u klavijaturi i na stiku, i na kompu. Samo zbog jednog smeca od softvera zvanog YEM ja ne mogu da im pristupim. Da ponovim jos jednom - sam fakt da se klavijatura uredno povezala sa YEM-om iako sadrzaji nisu isti?!, pokazuje koliko je to jedan glup softver. Editing u njemu je glup, njegovo postojanje je totalno suvisno, jedan bespotreban komad softvera izmisljen samo da bude predstavljen kao "novitet", koji niti olaksava stvari niti ih pojednostavljuje. I ne treba mi niko pricati sta je YEM niti kako radi, imam ga od kad i klavijaturu. Srecom imam dobro pamcenje, pa cu jos jednom sjesti, izdangubiti dooosta vremena, i uraditi sve nanovo. Ali mi ne pravdaj Yamahu, jos manje mi pravdaj YEM. Podaci su izgubljeni kada se klavijatura formatira, YEM obrise, i obrisu packovi. U ovom slucaju ja imam podatke, sve packove, u CPI fajlu s kojim mogu da se slikam, jer su u Yamahi dovoljno mutavi da ne pomisle da neko mozda moze ostati nekim slucajem bez podataka na racunaru, ili samog racunara. Isto kao kad spasim projekat u Cubase nakon exportovanja pjesme, i to je to - taj fajl projekta vise ne moze da se otvori. Nevidjena glupost. NEVIDJENA!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk