Videti jedan post
Star 17.02.2016, 17:08   #455
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Juce sam morao vratiti sistem na racunaru u 11-ti mjesec prosle godine (tad sam pravio zadnji image sistema). Kad sam otvorio YEM, pokazalo se stanje iz tog perioda. Skopcao sam klavijaturu, i dalje stoji to stanje, iako sam u medjuvremenu pravio radikalne izmjene u sadrzaju. Postoji li neko rjesenje da se sadrzaj u YEM-u update-je shodno stanju u klavijaturi, ili je to jos neka od Yamahinih nebuloza.
Dodato:
Da budem tacniji - imam CPI file (fajl sa svim pakovima) sacuvan na stiku i na drugom disku. Koliko vidim, a ne vjerujem da to vidim, ne postoji opcija import CPI u YEM. Dakle, ako kojim slucajem nemate spasene pojedinacne pakove(kao ja), a ostanete nekim slucajem bez racunara/sistema - sjebani ste, iako imate pack fajl koji ste ucitali u klavijaturu uredno sacuvan sa svim podacima. Sama cinjenica, da prilikom paljenja YEM-a nema niti poruke da se sadrzaji ne poklapaju, pokazuje koliko je ovo retardiran i nepraktican princip, koliki je ovo promasaj, i koliko je Tyros 4 u ovom domenu nadmocan nad ovim najblaze receno idiotlukom. Jedino cemu sada mogu da se nadam, je da neko skonta kako rastaviti CPI file na sastavne dijelove (zasebne packove), a s obzirom koliko je to sve zapetljano, u to nesto cisto sumnjam.

Promijenjeno od Sky Net (17.02.2016 u 18:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Sky Net je offline   Reply With Quote