Jaaj...Ko želi džabe "dobar" set?
E pa ljudi ja ih imam jedno bar 30 setova za PA1X,da ih sad ne nabrajam...Samo dragi Bog zna koliko sam para potrošio dok sam sve pokupio...Neke sam dobio od kolege Gage,bivšeg člana Bluse,nešto od donacije,itd...Ali ostalo sam kupovo za masne pare,strah me pomisliti koliko sam para nakazivo preko Westerna ili slao poštom...I šta sam dobio za taj novac što svi kažu imam set do jaja i šalju razne DEMO snimke?Pa baš sam dobio čupava jaja...Sad već mjesecima krpim sa svakog seta i ispisujem u teku koji ritmovi su dobri,koje Multisemplovi su na određenim Track-ovima,Koja solo boja je dobra,itd...I ni danas dani ga nisam završio sređivati a neću bar još za par mjeseci...I na kraju da ga dam džabe?...Ma ni za kakve pare ga ne dajem a kamoli džaba,pa nije zbog toga da mi je krivo,al svako je ljudi sposoban sjesti za sinth,pa se naučiti sve i urediti...Kad sam došo na forum bio sam obično tele,pojma nisam imo o PA1X,al uz pomoć vjernih kolega (kojih više od pola nema više gore) sam skonto toliko da sam sposoban da izvučem najbolje stvari i preradim po svom ukusu...Želim da sam UNIKAT na svirkama i zašto bi se zahebavo sa sređivanjem nekog dobrog ritma i poklonio ga?Pa sjedni pa sebi napravi a ne čekati na gotovo...Eto toliko od mene i nadam se da nisam koga uvrjedio al treba gledati realno na sve i na trud,vrjeme,živce,itd...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|