Videti jedan post
Star 04.02.2016, 16:34   #7
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nista ja ovde nisam razumeo. Ko je tu pakostan a ko sebi pravi reklamu?

Napraviti kutiju koja izgleda isto ko original moze i moja baba. Napraviti svoj unikatni proizvod je druga stvar i kad to neko uradi ja to i te kako cenim.

A vi kad naklepate kopije Varilajn i ubacite unutra BC i mislite da ste nesto napravili vi samo umisljate da je to tako.

Kad ubacite unutra i originalne drajvere i napravite 1 na 1 skretnicu kao Dinakord e onda mi recite kolko ste zaradili.

Drvenu kutiju svako ume da iskopira.

A o momentu zvanom kradja intelektualne svojine i da ne pricam.

Dakle napravite svoj unikatni proizvod i ljudi ce vas ceniti. Hvaliti se kolko kopija godisnje napravite je isto kao hvaliti ste kolko ste u sustini dobar prevarant. Jer je to upravo to.

Neznam kako se u ovoj prici nasla moja firma da bude prozvana ali verujte mi mi se uopste ne trudimo da osvajamo srpsko trziste. Mi sasvim dobro pordajemo po celom svetu. Srbiju ostavljamo vama kopir majstorima.
Ko ume da prepozna kvalitet nasih proizvoda on ce da kupi bez da uopste gleda bilo sta drugo.

Sto se tice ko kolko moze da u toku dana iskroji ne bi ulazio u takve nepotrebne diskusije. Mi ne krojimo nista dok nam ne legnu pare. To sto iskrojimo je vec prodato.

U jednoj stvari se u potunosti slazem sa tobom a to je da ljudi nikako ne cene nesto sto je proizvedeno lokalno. Tako su svi docekali na noz i Aleksandra Radisavljevica kad je reko da ce da pravi ribon drajvere. Samo me zanima gde su danas ti pametnjakovici sto su mu govorili da je glup.

Tako su i mene docekali manje vise svi iz okoline. Sad su svi promenili plocu.

Moj ti je savet da stvaras svoj proizvod. Batali kopije, nema leba od toga. Zahteve da nekome nesto iskopiram mi stizu svaki dan. Svi su veoma ljubazno odbijeni. Ja sebi necu dozvoliti nikada da padnem na taj nivo i da budem blago receno lopov. Jer je to lopovluk.

Neko ce se naci uvredjen ali ja se ne bi ponosio time da sam iskopirao 300 kutija godisnje. Sakrio bi se u misju rupu i nadao se na nece niko nikad da me igde spomene.
MarjanMilosevic je offline