meni je prvi put da se obratim juce na forumu .uredu je da se momci makedonci tz mm i bold audio bore za trziste srbije to je okej . ja imam dosta drugara u skoplju tetovu i kumanovu i znam koje najaci u skoplju sa razlasnom opremom .nije rec o kolicini 78kutija mojih 7stolarskih masina i dve cnc masine kroje 80kutija za dan ali da li se moze prodati toliko.ljudi su davno leteli u svemir pa sta je problem da misrbi napravimo dobru kutiju .ja bar na svoje kutije stavim skupu rucku da se ima zasto poneti a ne kao vi nacrtate rucku i baba kurana u srbiji zna urezati dva slova i nasarati kutiju da nahrani gladne oci .nikome necu reci da mu kutije rade lose .ali ako sam ja srbin valjda poznajem bolje svoj narod od bolo koga cetiri pet merki koje narod trazi i ne interesuje ih nista izvan toga. na podrucju juge se juri prestiz na buku a ne na lepu i tihu svirku .nismo ovde da nosimo abrove svako radi za svoj hleb .lako je se objasniti sa pametnim i obrazovanim a velika je glupost ulaziti u pricu sa pakosnim ljudima jer oni su u stanju da gaze preko mrtvih leseva da dodju do cilja tj reklame .uspeh se postize godinama mukotrpnim radom i usavrsavanjem.mnogo mojih kutija je otislo za holandiju belgiju austriju nemacku kosovo rumuniju i bugarsku i imam i dalje narudzbinu pa vas nekoliko sa dugim jezikom i supljom pricom niste bitni.poz stepo
|