Videti jedan post
Star 01.02.2016, 23:03   #7
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Da Stepo , kad kupis original Kv2 sistem ti moras da ga ustelujes analizerom i lc metrom inace lose zvuci.
Savin kv2 zvuci ocajno , samo covek koji ima vrlo mala znanja o akustici moze i da pomisli da ta kutija moze dobro da radi sa pasivnom skretnicom.Sta vi mislite o tome posto ste kazete strucni po tom pitanju? Kao sto znamo na satelitu kv2 es 1.0 12ica je iza u horni , a srednjas i drajver ispred , dakle treba se raditi diley , kako cete da uradite na toj kutiji dilej ako ste je uradili da ima pasivnu 3 way skretnicu?

Kvalitet vasih kutija sam video sto spolja sto i iznutra , svaka vama cast na proizvodnji i kolicini ali daleko je ono od vrhunskog kvaliteta , sama pomisao da mozete da se rangirate sa originalnim fabrikama tipa dynacord i ostalima govori o vama kao osobi.

Ja sam gore u prvom postu vas samo naveo da radite kopije, sto je cela istina i nevidim u cemu je problem reci istinu? Ja vas nisam vredjao kao sto ste vi mene svojim prvim postom ovde ,to takodje govori o tome kakva ste osoba , umesto da mi zahvalite sto sam vas dzabe izreklamirao ...

pozz

Promijenjeno od neshatomic (01.02.2016 u 23:05 sati)
neshatomic je offline