Videti jedan post
Star 24.01.2016, 22:27   #57
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prije svega mala opaska za pisanje postova. Ako pišeš direktno poslije posta na koji odgovaraš, nije potrebeno citiranje.

Gledaj, pojam "tablet" nije vezan isključivo za andorid sustav. Ljudi često koriste taj termin i podrazumjevaju da se radi o OS androidu. Međutim, radi se o ekranu osjetljivom na dodir koji u sebi ima neki operativni sustav, a on može biti i windows.

Baratanje s app (kratica za "aplikacija x-air mixera") u live situacijama je lakše kada se koriste ekrani osjeljivi na dodir nego kada se koristi miš i tastatura. Zato je moje prijedlog uzeti tablet s windowsom. Sve ovisi koliko ti je dostupna ponuda ovih uređaja. Možeš uzeti i laptop (prijenosnik) koji ima mogućnost odvajanja ekrana i ima ekran osjetljiv na dodir.
Mislim da je to bolja opcija od kupovine iPada jer imaš windows za koji ipak ima više dostupnog materijala.
Naravno, kupovina iPada je isto tako opcija koja je dobra. Ovo što navodim je samo moj stav.

Da bi izbjegao troškove, ja sam napravio ovakav setup. Na svirku nosim laptop (win), LAN kabl, jedan tablet (andriod) od 10" i drugi od 7". Nastup radim s tablet 10". Na njemu su složeni layeri, unešene scene od prijašnjih nastupa i od testiranja kod kuće i samim paljenjen sam spreman za svirku. Tablet 7" upalim tijekom večeri ako želim kontrolirati/vidjeti RTA signal. On je pri ruci samo za svaki slučaj ali nije neophodan. Istu namjenu ima laptop i LAN kabl ali ga do sada nisam palio na svirci.
casper je offline   Reply With Quote