Citat:
Originalno postovano od casper
Koristim ga svega dva mjeseca. Moja iskustva vezana uz pouzdanost su odlična. Nema nikakvih problema niti znakova da bi ih moglo biti. Nadam se da će tako i ostati.
Kod problema koji se javio kod tebe je moguć i hardwareski kvar. U tom slučaju nema pomoći osim da uređaj vratiš u trgovinu. Očito je po uputama koje su ti dali u trgovini da tamo pojima nemaju. Tko zna što su "testirali" na uređaju prije nego je došao tebi u ruke.
Predpostavljam da si pravilno odradio upute koje sam ti napisao, točka 5 je bitna. Osim strujnog i LAN kabla trebaš sve ostalo isključiti iz boxa.
Javi što si riješio.
BTW. jučer je izašla nova verzija za Android, 1.5, a ovo su dodane opcije
|
Vratio sam juče mikser, ali i dalje sam zainteresovan i čekam da mi jave kad ce imati opet x air16. Oni me uvjeravaju da eksterni ruter bolje drzi vezu i ne pravi probleme, a da sa ipod -om radi bez ikakvih problema, znaci savjetuju mi ipod. Meni je najbitnije da mi radi pouzdano i bez prekida veze, jer ja tokom svirke nemam puno vremena da se bakcem sa stalnom konekcijom ili resetovanjem. Zanima me iz vaseg iskustva sta mi je najbolje da kupim za kontrolu miksera,neki android tablet ili ipak ipod?
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od casper
Koristim ga svega dva mjeseca. Moja iskustva vezana uz pouzdanost su odlična. Nema nikakvih problema niti znakova da bi ih moglo biti. Nadam se da će tako i ostati.
Kod problema koji se javio kod tebe je moguć i hardwareski kvar. U tom slučaju nema pomoći osim da uređaj vratiš u trgovinu. Očito je po uputama koje su ti dali u trgovini da tamo pojima nemaju. Tko zna što su "testirali" na uređaju prije nego je došao tebi u ruke.
Predpostavljam da si pravilno odradio upute koje sam ti napisao, točka 5 je bitna. Osim strujnog i LAN kabla trebaš sve ostalo isključiti iz boxa.
Javi što si riješio.
BTW. jučer je izašla nova verzija za Android, 1.5, a ovo su dodane opcije
|
Samo da napomenem
Probao sam sa ipod-om od prijatelja koji ima xair12, da ucitamo njegov preset na moj mikser i nismo uspjeli riješiti problem. Ucita njegovu kompletnu postavku ali i dalje ostaju upaljeni svi metersi i blokirana je konekcija. Tako da sam vratio mikser, pa.cekam da mi se jave za drugi.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока