Videti jedan post
Star 21.01.2016, 13:12   #577
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

U tom i jeste caka što sam i napisao.
Prvo i prvo, preko uppera možeš poslat 3-4, možda maksimum 5 kanala, a na Fantomu imaš recimo performanse od nekih terca koje imaju po 6 kanala, tako da ti expression ne smanjuje njih sve, ali bitnije je problem taj što pod control change u Tyrosu spada i volume change. To je ono što sam napisao, kad mijenjaš registracije na Tyrosu, na primjer na nekoj banci imaš pod brojem 1 neki strings i recimo da ti je na right 1 neki fabrički strings koji je pojačan na recimo 105, na right 2 recimo neki sampl string pojačan na 90 i recimo na right 3 da imaš neki fabrički pad pojačan na 115. Kad prebaciš na Tyrosu na tu registraciju broj 1, na Fantomu ti automatski u trenutnoj performansi stavi prva tri kanala od tvog performansa volumen 105 na prvi, 90 na drugi i 115 na treći kanal, kako je i na Tyrosu, zato sam radio preko songova.

Dell je offline   Reply With Quote