Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
|
Evo završi se i moje mučenje muke (nadam se) sa flat kablom.
Kako se taj kabal još k tome i folijski i 23 pina rijetko gdje koristi osim kako vidjeh u yamahinoj elektronici, bilo ga je problem nać i našao ga je ovaj elektroničar u nekoj firmi u Njemačkoj, ali košta 20 i nešto dolara. Sreća naiđoh slučajno na nekog lika koji mi je moj postojeći kabal prepravio za nekih 5 eura. Odnesem kabal i Tyrosa kod elektroničara, jer nema šanse da me zmija ujede, pa da opet sam to čeprkam. On mi to utakao i sad za sad šljaka k'o sat. Nadam se da neće doć do komplikacija, pa da mi počne prekidat.
Pouka svega ovoga. Čuvajte instrument ko oči u glavi. Sav ovaj problem vučem još od osmog mjeseca kad mi je na svirci palo kiše po dirkama i kad su krenule da brljave, da bi ih kad sam sve posušio određene brljavile s dinamikom, pa kako ih god udariš one sviraju na najjači velocity. Uspio sam kako tako posušit ploču, tako da su mi brljavile samo najdonje dvije. Srećom Casper mi dade serviserski naziv te ploče za dirke i čekao sam je možda mjesec dana.
Oko tih ploča nikad ništa sami ne dirajte ako morate rastavljat, samo kod elektroničara.