Videti jedan post
Star 06.01.2016, 16:14   #10
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne znam zašto su svi osjetljivi na svoj brand? Ako si zadovoljan, super, radi na tome, sviraj, programiraj, zarađuj.

Dmmacak je napravio nešto što se može okvalificirati kao znanstveni rad: usporedio je dvije vrhunske klavijature. Stavio je jednu kraj druge i gledao/slušao što se dešava. I nije to radio sam, bilo je više momaka koji su se složili da Tyros radi bolje. Možda ti ''nebi poredio'' ali kolega je ''poredio'' i zaključak je taj koji je.

Jednako sam to učinio i ja sa Tyros 2 i Tyros 3. Jednu kraj druge, isti mikser, ispravni kanali, sve na nuli, isti tvornički i rađeni ritmovi na T2 i T3. I može se pisati svašta, a najviše pišu oni koji nisu to učinili nikad.
Ja jesam i ne da pretpostavljam, ne špekuliram, ne nagađam, već znam. Klavijature rade 90% isto.

Još jedna vijest, Tyros 4 je poboljšani, prepakirani Tyros 3. I to se može argumentirati također. Petica odudara od svih. Rezime je da je Tyros 2 još uvijek jako dobar, pouzdan, stroj na kojem je užitak svirati radi (meni) odlične tipkovnice.

Mogu se pohvaliti da imam posla, sviram, sviram 80 posto kao OMB, sviram u najboljim restoranima u ekonomski najnaprednijem dijelu Hrvatske. Sad sviram na trojku a do prije cca. 2 mjeseca sam svirao samo na dvojku. Po istim restoranima. Zamijenio sam je iz razloga što moja već ima kilometre a logika govori da je novije i pouzdanije.

Tyros 2 je unatoč godinama još uvijek 'IN'. Bolje radi od bilo kojeg drugog brenda-novog ili starijeg do 500 eura skupljeg nego je T2 (do 1300 eura) sviđalo se to kome ili ne.
Alen P je offline  
Sledeći član vam se zahvalio Alen P za ovaj koristan post:
dmmacak (06.01.2016)