Ne znam zašto su svi osjetljivi na svoj brand? Ako si zadovoljan, super, radi na tome, sviraj, programiraj, zarađuj.
Dmmacak je napravio nešto što se može okvalificirati kao znanstveni rad: usporedio je dvije vrhunske klavijature. Stavio je jednu kraj druge i gledao/slušao što se dešava. I nije to radio sam, bilo je više momaka koji su se složili da Tyros radi bolje. Možda ti ''nebi poredio'' ali kolega je ''poredio'' i zaključak je taj koji je.
Jednako sam to učinio i ja sa Tyros 2 i Tyros 3. Jednu kraj druge, isti mikser, ispravni kanali, sve na nuli, isti tvornički i rađeni ritmovi na T2 i T3. I može se pisati svašta, a najviše pišu oni koji nisu to učinili nikad.
Ja jesam i ne da pretpostavljam, ne špekuliram, ne nagađam, već znam. Klavijature rade 90% isto.
Još jedna vijest, Tyros 4 je poboljšani, prepakirani Tyros 3. I to se može argumentirati također. Petica odudara od svih. Rezime je da je Tyros 2 još uvijek jako dobar, pouzdan, stroj na kojem je užitak svirati radi (meni) odlične tipkovnice.
Mogu se pohvaliti da imam posla, sviram, sviram 80 posto kao OMB, sviram u najboljim restoranima u ekonomski najnaprednijem dijelu Hrvatske. Sad sviram na trojku a do prije cca. 2 mjeseca sam svirao samo na dvojku. Po istim restoranima. Zamijenio sam je iz razloga što moja već ima kilometre a logika govori da je novije i pouzdanije.
Tyros 2 je unatoč godinama još uvijek 'IN'. Bolje radi od bilo kojeg drugog brenda-novog ili starijeg do 500 eura skupljeg nego je T2 (do 1300 eura) sviđalo se to kome ili ne.
|