Videti jedan post
Star 27.12.2015, 14:24   #1
sinisa
Kao kod kuće

sinisa's Avatar

Registrovan/a dana: 09.03.2005
Godina: 45
Downloads: 3144
Uploads: 10
Rekao HVALA: 74
Zahvalili mu 117 puta u 106 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
sinisa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
sinisa pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Da malo razjasnimo... User progams je isto sto i prefomance na koru ( isparavite me ako gresim u nazivu) U user program se mogu memorisati sva podesavanja na klavijaturi koja pozivate jednim klikom na odredjeni user program,znaci ritam,tonalitet,boje itd...

Roland je do sada user programe skladistio pod taster User i broj user programa je bio neogranicen,bar kad je bila u pitanju Va ,G,E serija Slika 1 i mogli su da se pozivaju i sa tog mesta gde su spremani ili da se odredjeni usre programi sloze u Music Assistant (slika 2) kasnije kod Korga nazvan Songbook.

Na kraju treca opcija za biranje user programa je odlicna za one koji rade repertoarski jer moze da se slozi redosled od 120 -140 user pro. zavisno od modela (broj lista sa po 140 user pro. je isto bio neogranicen ,slika liste br.3) i jednostavnim pritiskom na taster up (slika 4) prelazi se na sledeci user i tako od prvog do zadnjeg..

Meni ova lista sa E_A7 koju je postavio Tomy lici na tu trecu opciju. Znam da je i na Bk seriji izbacen Music Assistant i ubaceno nesto novo,ali ako ne postoji ni na E-a7 onda sam stvarno razocaran u Rolanda...
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 1.jpg (82,9 KB, 167x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 2.jpg (85,7 KB, 167x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 3.jpg (89,1 KB, 168x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 4.jpg (55,7 KB, 169x skinuto)
Highslide JS
sinisa je offline   Reply With Quote