pustio sam glazbu na ovaj 10 kanal koji je stereo i on radi dobro, isto tako sam isprobao i na mono kanalima sa mikrofonom i on se čuje podjednako na zvučnicima. Ovaj preklopnik mod je i bio na poziciji LEFT/RIGHT, a EQ sam postavio cijeli na sredinu na 0.
Kablove sam zamjenio i stvar je opet ista. Znači stavim kablove na korgu u L i R izlaz, zatim te kablove u kanal u mixeru u L i R ulaze. Tada lijevi zvučnik radi slabije, kad zamijenim na kanalu kablove - znači kabl L iz korga u ulaz R i obrnuto tada se slabije čuje desni zvučnik. Tako da sam došao do zaključka da je čini se izlaz L na korgu tiši nego izlaz R.
Prema tome, mislim da je sa mixerom i zvučncima sve u redu, već je stvar u korgu, e sad da li je stvar mehaničkog kvara na tom izlazu L, da možda nije potenciometar krivo podešen unutar klavijature, ili je stvar u tome da se to treba podesiti negdje u globalu na korgu ili negdje na drugom mjestu.... ?
I još nešto, kolega Casper, kada si rekao da potenciometar za panoramu stavim na sredinu, na koji si potenciometar mislio? ja ga ovdje ne mogu naći na mixeti...
|