Videti jedan post
Star 23.12.2015, 08:45   #8
ivangajic01
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 14.01.2008
Downloads: 144
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 27 puta u 18 Postova
ivangajic01 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pozdrav kolege.Vrlo rado bi "stavio" demo,ali ne znam sta,jer za cetiri dana ne moze da se ne znam sta sta uradi.Kolega Morison je radio materijal koji smo slusali na prototipu tri meseca ili tako nesto,covek ima znanje i iskustvo i namestio je na svoj nacin.Taj set je kod mene u EA7.U ranijim modelima Rolanda su mogucnosti znatno suzene jer je dato to sto je i nema velike filozofije.Ovde je problem sto su u pitanju igre bez granica.Na primer Drum Kit.Pored gotovih setova bubnja mozete iz njegovih waweforms praviti svaki element od cetiri waveforma kao i ostale boje sa klavijature.Kopiranje elemenata iz jednog Drum Kita u drugi.Tu su i EQ za svaki element bubnja kao npr na PA3X.Boje mu zvuce odlicno,sve ono sto sam ubacivao semplove u Fantome,Extreme sada ima u fabrici itd.Da ne duzim dalje,da opet neki ne misle da sam prodavac i da hvalim,potencijal sprave je ogroman i veoma sirok tako da treba zagrejati stolicu i namestiti sta zelimo,odnosno igre bez granica predstoje.Da ima Touch,Vokoder,metalno kuciste bio bi sigurno "malo" skuplji😊😊😊😊😊Ako se setim jos necega napisacu.Prijatan dan zelim.
ivangajic01 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio ivangajic01 za ovaj koristan post:
gorangica (25.12.2015)