Tema: Korg m1
Videti jedan post
Star 22.12.2015, 18:48   #12
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3873
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

korg x3 ima odlicnu sound Ai2 syntesis sistem sound , posle njega od tritona sve se promenilo, izbledelo, evo juce bio drug ima pa3x , i kaze on meni jbt imas kakav klavir semplovan za pa3x, nema ga za leka, sve tanko, ja rekoh stani da ti upalim X3, kad je poceo svirati i cuo sound odusevio se, kaze i ja ovo moram naci pod hitno, kakvi ovo danas i zvukovi!! stavis klavu do klave na kutije, ovaj X3 pojede sirinom mixom i svim pa3x . nemas u njega sta stimati, sve uradjeno samo izadji na scenu i sviraj, izproduciran. ja samo da nabavim rog za stalak pravi jos jedan odmah ga nosim uz pa3x.
Dodato:
Sto se tice aplikacija, vsti korg m1 i to ostalo to nema veze s vezom sa pravom klavijturom i njenim soundom, to vam zvuci sve kopijuterski digitalno kakve su kartice audio danas , ne volim to cuti u kompijuteru, uvek cu dati pare na spravu original hardwer !!! jebo master klavu ipad i m1 app, kud skuplje kud nema veze sa soundom pravog hardwera m1!!
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (22.12.2015 u 18:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
branoy je offline   Reply With Quote