Tockic postoji, vec sam pricao o tome u ovoj temi (ali zbog spam postova mozda je tesko naci). Balance potenciometar kada se pritisne na unutra postaje "Value" i sa tim potenciometrom radimo ono sto bi inace radili tockicem (u zavisnosti na prikaz ekrana: menjali parametar, menjali tempo....).
Molio bih da se zadrzimo na temi, bas zbog ovakvih beskorisnih postova odemo od teme i kasnije je tesko pronaci korisne informacije. Ako postoji potreba za nekom drugom raspravom, zasto ne otvorite novu temu?
Oftopic: GW8 je nativno dolazio bez World boja, pa se kasnije operativnim sistemom dobijala varijanta Europe, Latino ili China...na to se mislilo. Time se mogao menjati sadzraj tonova. BK9 prosirenje ide na cast italijanima koji su u saradnji sa nama unajvece vec spremali projekat prosirenja ali odustali jer im je firma u medjuvremenu ugasena. Ovo jeste crna mrlja Rolanda, i sam sam bio jako razocaran time ali to nije bio markentiski trik i laz vec sticaj okolnosti koji je doveo do odustajanja od vec napola zavrsenog projekta.
A to da su klavijature danasnjice komplikovani, to je cinjenica ali to je odlika danasnjih profesionalnih instrumenata. Nema tu neke vudu magije ili lose srece kada se sredjuje klavijatura, potrebno je znanje i iskustvo. EA7 ima sav potreban alat da zazvuci na najvisem nivou, potrebno je uloziti vreme i srediti po svom ukusu (ili platiti nekom ko to ume da odradi umesto vas).
|