Videti jedan post
Star 20.12.2015, 00:04   #92
ivangajic01
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 14.01.2008
Downloads: 144
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 27 puta u 18 Postova
ivangajic01 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Postovane kolege,danas sam postao vlasnik Rolanda EA 7,pa bi hteo da Vam prve utiske prenesem.Ono cime sam odusevljen je banka boja koju poseduje ova sprava,duvaci, stringsevi,zicani instrumenti iz World banke medju kojima su i boje za nasu muziku zvuce odlicno i pri slusanju i pod rukom.Sledeca stvar je operativnost,veliki broj komandi odlicno rasporedjenih i lako dostupnih.Semplove koji su ubaceni u onih 128 mb takodje dobro izbacuje.Editovanje DRUM KITS je vrlo jednostavno,cak i meni koji skoro da nemam iskustva sa aranzerom.Ono sto je po mom misljenju nedostatak su tanko odradjeni fabricki ritmovi,ne svi ali to mi je onako upalo na prvo slusanje i nedostatak numerickog biranja waveforma prilikom editovanja user boja i drum kitova,jer ih ima blizu 5000 pa je problem vrteti tockic,ali je receno da ce se taj nedostatak otkloniti ubuduce nekim novim operativnim sistemom.Sve u svemu sprava vredi i pruza mnogo vise nego sto joj je vrednost,i moze bez ikakvih problema da se uporedi sa dva do tri puta skupljim klavijaturama.Treba se samo malo igrati i pustiti masti na volju pa rezultati izostati nece.
ivangajic01 je offline   Reply With Quote