Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
ne znam jesi li dobro razumeo sta sam napisao i stojim iza tog 101 posto i dalje, 13 godina sam bio na g1000, nema tu akustike, rolanad zvuci elektronski, ko i svi njihovi moduli i boje, od cak i vsti softwera svud isti instrumenti i cak i do ove zadnje integre , on je sintetika. u mene je bila dobra kombinacija g1000 samo ritmovi, a na triton le sve ostalo solo (znaci nase boje terce i ostalo). e tako jedino roland moze proci i u 2016-toj kao arazner. (osim taj e-a7 ako bude bio dobar za semplove mada to 128 rama ce planuti za par dana samo za pratnju. )
tako isto i drum moduli i sve od rolanda, on je u tom smeru, dok je korg u drugom kao arazner.
i nema tu kamena mudrosti, to se cuje sve godine u njemu.
ja sam cak i triton rek nosio jer mi je bio dosadio drum najvise pa i bas gtr pa vukao samo to dvoje iz njega u pratnji. ima tu kombinacija lepih, ali resio sam se kad sam uzeo pa3x sve u jednom, i triton le sam okacio u hodnik. izvrnes se ko gospodin i sve izlazi ako sebi dobro sredis.
ja nikad ne bi uzeo sad u 2016godini starije nesto od rolanda, bk9 ili e-a7 ( pa potrosit dobre mesece na rad i pripremu, pa preslusati to po prostorima gde se svira, pa izbacivati sto ne prolazi, a ostavljati sto zvuci, samo tako se moze srediti dobro, i naravno broj jedan sredjivanje araznera na studijske monitore, ja kad na njih nastimam, bilo gde da izadjem na razlgas zvuci kako treba)
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|