@rolandx Zbog ovakvih stvari sam skoro prestao da pisem na forumu, vec odgovoram kolegama i drugarima na PP ili preko FB ili mobilnog. Kolega koji prati cecu na t4 i to ona specijalna crna serija je ''budala'' jer ne svira na ''solo'' spravi. Pametni su oni koji kupe fantom g6 i stave semplove iz korga pa80, jer to je SOLO klavijatura, a fabrika iz aranzera ne valja... Korgovi rx bubnjevi nisu dobri(jazz rx2 malo kad se dotegne ko pravi), vec semplovi od 300 i vise kB su ubce, smiksani od strane ''strucnjaka'', radjeni na vrhunskoj opremi od 200 -300 eura...Svakom cu da pomognem na bilo koju temu gde to mogu, ma kako bilo jednostavno, ali ovu temu mogu da shvatim samo kao SPAM. Jedino sto jos pratim ovde je Casper i teme oko yamahe jer tu covek moze da procita nesto pametno i da nauci nesto novo. Neke stvari su primenjive i na druge modele klava, mozda na drugi nacin ali krajnji cilj je isti.
Dinakord je Dinakord...
|