Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
|
Ivane to postoji vec godinama kod nas u ponudi .
Nikako mi nije jasno zasto se ljudi zalecu i kupuju takve gluposti.Variline i XA rade tako kako rade jer imaju te komponente koje imaju , a ne zato sto tako izgledaju i imaju D znacku.
Lepo je sto si ljudima skrenuo paznju , ali ocekujem od tebe kad nesto tako izneses u javnost da napises koji su to prevaranti na koje treba obratiti paznju i da stvarno zastitis svoje kupce.
Bez skrivanja pojedinaca , ti dobro znas koji su ti ljudi, da su neki cak tvoja desna ruka u poslu iz Kragujevca i to je sramota da neko ko je ovlascen od Dynacorda i EVa sam pravi kopije i prodaje ih u svojoj radnji. Za to se krivicno odgovara.
Ako zelis da zastitis svoje kupce izvoli napisi koji su to ljudi koji prave kopije kojih se treba paziti.Evo ja cu da navedem par njih koji to najvise stancuju :
SAVA ADZIBABA Beograd , STEPA Loznica ... Pre neki dan sam imao prilike takodje da cujem kopiju KV2 ES sistema koji je pravio Sava Adzibaba zvuci kao kanta , a ljudi se zalecu i bacaju pare na te gluposti...
pozz
Promijenjeno od neshatomic (28.11.2015 u 17:00 sati)
|