Videti jedan post
Star 09.11.2015, 18:18   #8
miki2008
Vredan član društva

miki2008's Avatar

Registrovan/a dana: 07.04.2008
Mjesto: Banja Luka
Godina: 40
Downloads: 266
Uploads: 16
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: pecanje
miki2008 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
miki2008 pošalji poruku preko ICQ messengera miki2008 pošalji poruku preko MSN messengera miki2008 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moram da zamolim administratora da obrise ovaj post... Jer vidim da ce ovo ubjedjivanje ici u nedogled. Ja jedno pricam a vi drugo. Ako ja zelim da nesto sto orginalnije zvuci i da svaki djelic aranzmana zvuci onako kako treba ne znam stvarno zasto neko od vas pokusava da me ubjedi u nesto drugo. Zar neko ima toliku averziju prema tome???
Od onog materijala sto je postavljeno i sto sam trazio nema ama bas nista da zvuci orginalno cak sta vise puno je gresaka... Jer trebala bi da postoji sekcija odvojena u downloadu sta moze da se iskoristi a sta ne.
Milion stvari ima koje ti oduzmu vrijeme od klika na download do preslusavanja a nista ne moze da se napravi.
Samo bubanj u orginalnim ritmovima i njegove odsvirane dionice daju potpuno drugu dimenziju orginalnosti a da ne pricam o pratnji. Zato ne znam cemu toliko ubjedjivanje.
Ocigledno nemamo potpuno isto vidjenje stvari.

Redni brojevi su sa radi (copy-paste) sa jednog poznatog sajta kojeg ne bi da imenujem ovdje. U sutini vec je neko dao odgovor na to.

Promijenjeno od miki2008 (09.11.2015 u 18:19 sati)
miki2008 je offline   Reply With Quote