Citat:
Originalno postovano od gogspa80
Ja sam novi tako da nisam ni znao za taj potforum, a znate sta je isto za popizdit, gledao sam snimku od svadbe jedne i vidi se da ljudi sviraju,osjeti se to, a jedna zena kasnije kaze sto je bila na toj svadbi kako su sve pustali i glas da je snimljen, joooj, ma nemaju ljudi pojma i to je zalosno, ne cjeni se vise nista.. pozdrav
A po meni i ti sto imaju ritmove a na njima odsvirani forspili na intro 1 i tako , i to mi je bezveze...
|
Nikom nista ne zamjerim,neka se svako znalazi kako najbolje zna i umije. Onaj ko bi svakako trebao biti ljut i razocaran su bubnjari,gitaristi i ostali ljudi koji su zamijenjeni aranzerom...Zamislite kako se jedan gitarista osjeca kad cuje ove nase jalove gitare sa aranzera...Sa prvom pojavom aranzera umjetnost svirke je unistena i zato nikom nista ne zamjerim,neka se ljudi snalaze.
Prestanite velicanje aranzera i vratite se normalnim instrumentima.
Ja sam gitarista od svoje 7 godine...U 22 godini sam presao na ove igracke zato sto nema posla,a prije toga sam imao bend od 5 ljudi i to je bila ljepota,ali gazde vise nemaju para da plate 5 ljudi..Ne stidim se reci da koristim te ritmove sa forspilom na INTRU,ne bas sve,ali dosta njih.