Videti jedan post
Star 09.10.2015, 11:18   #10
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

I ja sam mišljenja da je napredak Yamahe nedovoljno velik. Možda ne mogu a možda i ne žele jer im trenutno ne treba,možda čuvaju neke inovacije da vrate udarac ako im npr. Korg zapapri i sl a možda su i u šumi. Imao sam PSR 6300 davno,pa DGX 200,pa PSR 3000 i sad S 910. Od 3000 se broji koliko toliko ozbiljnost. Nju sam imao 5 godina i prebacio se na S 910. Svirao sam kratko T1. Zaključio sam da su razlike sitne,skoro zanemarivo malene. Sad kad vidim vasa iskustva,iako nisam svirao T2,T3,T4 ili T5, vidim da se moje iskustvo širi prema naprijed. Nadalje,aranžer možemo nazvati igračkom ali oni koji sviraju na njemu, za mene su jednako muzičari ako ne i više od onih koji ne koriste intro,outro,varijacije,padove,registracije,ots,pje vanje i jos 10 stvari više nego netko tko samo koristi klavirske tipke. To je *ebeni multitasking iako sve zvuči plastičnije i umjetnije od live banda. Vamo kod nas,slušao sam ovo dvoje,zovu se Matko i Brane. Kod nas sam uvjeren da su izmislili aranžersku svirku i bio sam bar na 10 svirki. Nema dalje. Jako je diskutabilno sve ovo ali najbitnije je da se kužimo a kužimo se.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Promijenjeno od smuchac (09.10.2015 u 11:20 sati)
smuchac je offline   Reply With Quote