Videti jedan post
Star 09.10.2015, 11:02   #5
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pisanjem nisam niti mislio omalovažiti OMB kao "formaciju". Potpuno se slažem s Alen P kada kaže da je kompleksinje i teže nastupati sam. Pričao sam s kvalitetnim klavijaturistima i svi od reda koji nisu tašti i kažu realno što misle, skidaju kapu nama koji radimo posao "jedan za četiri".

Ja osobno nikada ne bih mijenjao koncepciju nastupa i svirao u bandu. Pod time podrazumjevam isključivo svirku za novac, a ne za vlastiti gušt. Sve prednosti koje donose četiri ili pet ljudi na bini padaju u vodu onog trena kada se pojavi novac. Malo karikiram stvari ali na žalost, to nije daleko od istine.

Ipak, u ovoj temi mi se nekako čini logičnije pisati o karakteristikama klavijature, njenim ograničenjima, prednostima ili manama nego o ljudima koji stoje iza njih. Volim kada se vodi ovakva kvalitetna rasprava, argumentirano, bez predrasuda, isključivosti i s potpunim uvažavanjem svih koji sudjeluju u njoj. Dobro je čuti različita mišljenja i tuđa viđenja stvari jer se na taj način svi mi izgrađujemo i na neki način profitiramo. Zato neka mi ne zamjere kolege ako sam u zadnjih par postova malo "vulgarizirao pojam i lik jednog OMB-a". To nisam uradio slučajno, želio sam malo spustiti loptu na zemlju i realno prikazati našu ulogu u ovom globalnom i ružnom svijetu gdje se svatko pokušava izboriti za svoj dio kolača.

@tyros2 - na žalost, nema ubrzanja, ali dobra vijest je ovo sa SDD

@darko87 - kakav je proces ugradnje SDD-a, trebalo bi biti jednostavno, da li si ga samo formatirao ili je još nešto trebalo odraditi, u svakom slučaju ovo je odlična vijest, na žalost, pokazuje kako je Yamaha bila "malo škrta" u opremi ali i informacijama jer se ovo ne navodi kao moguća opcija

Promijenjeno od casper (09.10.2015 u 11:08 sati)
casper je offline   Reply With Quote