Videti jedan post
Star 08.10.2015, 10:35   #440
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

[quote=Sky Net;283295]Mozda ce mnogi protumaciti ovaj moj post pogresno, ali kako bude.
Tyros 5 je odlicna masina u domenu aranzera, to stoji.
Percepcija zvuka se formira godinama, zato nista na svijetu ne zvuci svakome isto.
Kao dugogodisnji korisnik T3, naviknut sam na taj zvuk, i taj pristup zvuku. Takodje sam dosta dugo imao i PSR-9000 PRO. E ta masina, PSR 9000 PRO, za doba kada je nastala, i kakva tehnologija zvuka je bila tada, je nesto. Cvrst sound, izuzetno kvalitetan. Style editor - svemirski brod u tadasnjem vremenu. Onda je dosao prvi Tyros, i svi ostali iza njega. I kada ja, licno ja, povucem paralelu, od PSR-a od prije 15 godina, prema Tyros petici u 2015-toj, i nemam nekog pretjeranog razloga za odusevljenje. QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2gb Rama I sve je tu odmah posle paljenja klavijature

Neogranicen broj Custom drums/voices

To je bio vise nego dovoljan razlog za mene da predjem sa T3 na T5.Ja ionako ne koristim ni 5% interne samplove tako da je za mene ovo OGROMAN napredak.

YEM je odlican program,ali da su ga usrali sa lodanjem-punjenjem:JESU.To bi bila jedina zamjerka od mene,kao i los portamento.

Doduse ima i jedna pozitivna stvar kod punjenja-lodanja sa YEM-om.Taj sat vremena dok se puni ja sjedim sa porodicom i caskamo:Fini neki ljudi...

Pozdrav

Promijenjeno od tyros2 (08.10.2015 u 10:38 sati)
tyros2 je offline   Reply With Quote