Tacno tako Casper. I sam primetim kako radi moj T2 na recimo nekim 12''-cama ili 15-icama,a kako radi recimo na nekom ozbiljnijem sistemu u kombinaciji sa Bass binovima.
E sad ako uzmem da Aranzer bude ceo Bend,mislim da je nemoguce. Ja se nikad nisam opterecivao da mi svi ritmovi imaju isti bubanj. Nerealno malo jeste,ali opet nije toliko presudno sad sto se tice posla. Sto se tice Aranzera,mislim da je to buducnost. Mnogi mrze,a ne vidim razlog. Nikad jedan covek ne moze da svira kao 7 clanova.
Sad to sto kazes Skynet. Ja sam KORG-a svirao oduvek od I-Serije preko IS Serije,pa i do Pa-Serije,i svaki je zvucao isto. Cak svaki prethodni mi je zvucao bolje. Od I serije,vecina fabrickih ritmova ima i u danasnjim PA-aranzerima,a proslo je skoro 20 godina. Slucajno sam promenio brend,slusajuci godinama sve isto. I tako poceo da sviram Tyrosa,sad za sad imam samo reci hvale. U pocetku sam mislio da sam pogresio,ali kada sam video sta moze od fabrike da se izvuce,mislim na bubanj,bass i gitare. Ozbiljno sam shvatio da zapravo nisam pogresio.
Moja neka iskustva,i moje neko misljenje. Nadam se da niko nece zameriti. Ne zelim da se neko pronadje prozvanim,zapravo nemam potrebe za tim.
|