Videti jedan post
Star 03.03.2008, 21:22   #59
paragovo
Vredan član društva

paragovo's Avatar

Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandija-Rotterdam
Downloads: 660
Uploads: 8
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA500 iTR
Interesi: Muzika
paragovo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
paragovo pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Evo kao sto je moj komsija Kristijan naveo na prvi utisak klavijatura nije lose ima i dobrih a i losih osobina kazem sve je ok na ovoj klavijaturi samo sto mi se nesvidja gde je ugradjena Sd kartica malo je nezgodna za vaditi pogotovo kad imas jos jednu klavijaturu iznad ali sa USB kablom radi dobro nemoras karticu vaditi svaki put i sto mi se ne svidja plastika ispod klavijature pogotovo ispod tipki jer djelujemi tanko kao da se uvija kad pritisnes.Sto se tice sto neko kaze da je ruzna, pa i ni je toliko kad je vec imas ispred sebe priviknes.U guzvi sam sa poslom pa tako da nemam puno vremena da cackam po njoj ali posto sam ja medju prvima da sam je kupio pa nema nista kopletno za nju na netu treba dosta vremena to srediti.Naravno da ja PA 800 bolja klavijatura to nema price a i cena joj je duplo veca sto se kaze koliko para toliko i muzike ali ipak svi smo mi takvi da je nam sto bolje i skuplje a od toga ni pola ne koristimo uporedio bi kao mog kolegu jedan ima top komjuter a drugi ne a obadvojica ga koristimo za internet i gledamo slike sta ja znam hocu reci imas top masinu a ne iskoristis ni 50% od toga.Bice jos postova o ovoj klavijaturi dok neko sledeci ne kupi pacemo raspravljati o njoja sad drugarski pozdrav.