Citat:
Originalno postovano od NordX
I mene to zanima da li je neko kupio neke od pomenutih klavijatura? Zanima me,prednosti,mane,u odnosu na Tyros-e.
Gde se moze naci ovaj Balkan Pack za Tyrosa? Ima nekih ritmova,koji bi mogli da se malo preprave i srede.
|
Kupio moj kolega muzičar, također član foruma. On je imao prije nje T2, ja ga imam još i sad. Moj T2 ima respektabilnu kilometražu a tako i izgleda ali ipak ga ne bi mijenjao za psr s770. A to je otprilike taj cijenovni rang. Da sad baš kupujem, kupio bih je jer je nova. I to bi bio jedini razlog. Ima nešto više soundova ali ništa presudno. Tyros 2 ima fenomenalnu tipku koja meni savršeno odgovara, često koristim panel sustain, R3, općenito mu je panel vrlo pregledan, kvalitetni veliki dugmićni na kontrolnom panelu i to smatram ključnim faktorom zašto bi umjesto Tyrosa 2 mogao kupiti samo jači Tyros. A sad...možda će nekog fascinirati DJ ritmovi, meni to npr. ne treba i ne znači mi ništa. Još jednom: da kupujem na novo, kao prvu Yamahu u tom cijenovnom rangu, najvjerojatnije bih kupio s770 ali sada ne.