Videti jedan post
Star 15.09.2015, 14:28   #418
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Sky Net Pokaži Post
Hvala vam ljudi..ne koristim niti midi terce, niti bilo sta drugo sto moze izazvati smetnju..maloprije kad sam usao u YEM, racunar uopste ne vidi T5, ikona ne svijetli, iako nista nije dirano od sinoc..ali, evo jedne druge misterije. Kada upalim zvucnike od klavijature, cuje se na racunaru kao da je usb uredjaj tek prikljucen - znaci nesto se desava sa midi signalom pri paljenju zvucnika(a klavijatura je vec prikljucena). Maloprije upalim Cubase da editujem jedan ritam, otvorim midi traku, i midi signal nestade (sa upaljenim zvucnicima). Izadjem iz Cubase, ugasim zvucnike, ponovo otvorim projekat, midi radi najnormalnije.
.
Hm,ja koristim slusalice ,nemam ovakav problem.

Dodato:

[quote=Sky Net;282796]Hvala vam ljudi..ne koristim niti midi terce, niti bilo sta drugo sto moze izazvati smetnju..maloprije kad sam usao u YEM, racunar uopste ne vidi T5, ikona ne svijetli, iako nista nije dirano od sinoc..QUOTE]

To se ponekad i meni desi,pa moram ili ugasiti klavijaturu ili otvoriti ponovo YEM.Ali posle prvog pokusaja Ikona zasvjetli .

Promijenjeno od tyros2 (15.09.2015 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tyros2 je offline   Reply With Quote