Videti jedan post
Star 12.09.2015, 06:38   #6
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ovaj YEM je najveca glupost ikad napravljena, ja znaci ne vjerujem..usao maloprije, kliknem da editujem set bubnja napravljen na T4, prvo mi izbaci da fale neki soundovi (fabricki od T4), ok, kliknem later..udjem u postavku, obrisem kick koji je naknadno ubacen, regularno ostane prazno H mjesto, jel..ubacim drugi KICK, pritisnem tu tipku, a on ladno svira neki poremeceni arpeggiator i to ni manje ni vise nekim semplom harmonike?! Uletim na net, vidim izasao ovaj zadnji YEM, obrisem stari, instaliram zadnji..ponovo ne vidi nista od farbi sa T4?! u tom custom voice-u koji sam htio da prepravim, niti na tom custom voiceu uopste moze da se ostvari kontakt izmedju Yema i T5, sve moram da radim na sluske na kompu, divno..sad bar kad ubacim KICK, on svira KICK. U editoru, sva mjesta gdje su fabricki elementi bubnja (suske, zvona itd su PRAZNA (jer retard NE VIDI fabricke boje od T4), i tu sam naknadno stavio odredjene elemente bubnja sa fabrickog seta, onako napamet, jer i kad stavim npr fus sa power set iz T5, mjesto u editoru je i dalje prazno i ne svira nista, samo su se parametri promijenili..i sada uredno cekam 40 minuta da se ovo formatira, ucita, i da vidim sta sam napamet napravio. Bez komentara.
Sky Net je offline   Reply With Quote