Kad bi Deja Morison & co objasnili kako izgleda razvoj jednog instrumenta i sama saradnja sa takvim kompanijama, pogotovo ekonomski aspekt, stvari bi bile jasnije ali pitanje je da li bi to pomoglo jer vecina muzicara bi rekli: ne ne ne, nije to tako znamo mi bolje, s tim sto nisu ni ovlasteni da daju takve informacije. Korg svoje kupce nikako ne smatra "ovcama za sisanje". Jedan muzicar sa tolikim iskustvom bi to morao znati. Tako bi se moglo reci i za nas da nasu publiku smatramo ovcama i uzimamo im pare nizasta jer jos bolju muziku mogu dobiti sa radija

sto se uostalom sve vise i dogadja, nije radio ali nesto slicno. Sumnjam da neko ima predstavu koliko kosta semplovanje jednog instrumenta i kako se uopste sempluje, kako se rade ritmovi, layout, software ... nekad mi se ucini da ti instrumenti nisu ni skupi koliko rada treba uloziti. Ko ima veze i poznanstva moze doci do informacija, recimo ko je glavni uvoznik za Korg u Evropi, koliko se obavezuje komada prodati, kolika je ta famozna fabricka cijena (to cete tesko saznati

ko je izgubio licencu i zasto ... Korg nigdje nije rekao da morate kupiti taj novi PA niti je svoje kupce nazvao ovcama za sisanje ali smo mi zato Korg sveli na nivo neke seoske kompanije koja prodaje 61 tipku gdje su neke crne a neke bijele i neke lampice sto svjetlucaju. Bilo kako bilo taj novi PA je vrhunski instrument sigurno, a isto tako je sigurno da kad bi mi bili direktori Korga samo 10 dana od korga bi ostalo samo K.... da 'prostis.