Videti jedan post
Star 17.08.2015, 13:41   #3
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

OK, imam problem...
Jučer sam imao neku svirku sam na aranžeru i svirka je trebala bit pod nekom tendom, jer je kiša jučer u Mostaru luđački padala. Namjestio sam Tyrosa pod tu tendu i dok sam se uspio snać, nešto kiše je pokapalo po dirkama, sreća nije po tasterima i displayu.
Događalo se da akorde nisam mogao hvatat normalno, pa sam našao tamo neki multi-fingered i hvatao sam ih s jednim ili dva prsta, a u desnoj ruci su mi neke dirke svirale po vise tonova. Srećom, gosti nisu ništa primijetili, a za oko dva sata ti problemi su nestali, valjda kako je voda isparila, ali ostao je jedan.
Naime, svim C# i G dirkama je pobrkana dinamika, odnosno, kako god ih pritisnem, one sviraju na najjače. Kad rastavim klavijaturu gdje da gledam?

Dell je offline   Reply With Quote