Videti jedan post
Star 14.07.2015, 14:31   #2304
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Zaista nevjerojatno. Kod nas još uvijek nema benda koji bi svirao na matrice-barem koliko znam. Svi rade, trude se, i ove godine začudo svi imaju dosta posla. I kod njih je ok što se ne natežu s nekim bandom koji svira na matrice. Kod OMB je druga slika. Kažem, meni je mučno što osjećam za konkurenciju ljude koji čak uopće ne znaju svirati klavijature. Pa nevjerojatno. I daj sad zamisli...ovdje postoji tema o T4/5-vrlo skupe, kvalitetne klavijature. I imaš da 'zagreješ stolicu' kako se ovdje govori, da je središ, uživaš u onome što izvučeš iz nje i zatim sviraš za maltene iste novce kao i fajlaš s npr. pa50, kojemu je on itekako dovoljan za sve što mu treba. Još nek je bolji vokal od tebe (pa tc-helicon), još te i pokopa... :=) Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Da nadodam, ja sam pratio sad X Faktor, The Voice. Ali The Voice je za nekoliko klasa bio jači od XFactora upravo radi toga što je pjevače pratio band i to top topova. Uživao sam u glazbi, zaista i divio se kako ljudi sviraju, pjevaju.

Promijenjeno od Alen P (14.07.2015 u 14:34 sati)
Alen P je offline   Reply With Quote