Videti jedan post
Star 25.06.2015, 23:43   #384
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Midi postavke su na All parts, midi kabal je iskopcan, tako da nema smetnji po pitanju toga. Svaki set koji sam probao editovati/promijeniti neki od semplova, je vec ucitan u klavijaturi, nije svjeze importovan. Dakle, taj set se koristi u ritmovima regularno. E, kada odem na edit tog vec spasenog seta, i kada obrisem neki od elemenata,(ostane prazno mjesto) pokusam na njegovo mjesto putem drag&drop ubaciti drugi sempl,tada pri reprodukciji tog sempla u editoru, ima poremecaj. Tako se ne usudim da ga spasim. Napomena - sempl koji zelim da ubacim vec postoji u drugom setu koji sam napravio, i taj set radi bez problema, dakle nije problem u semplu, bitrate-u i sl. I kada sam pravio taj drugi set od nule, kada ubacim sempl na mjesto, svira kako sam i zamislio da svira, nema duplanja i tih stvari. Znaci, imam problem pri editingu vec postojeceg, spasenog seta sa T4. Eto da malo pojasnim kolegama malo bolje o cemu se radi.

sent from my Lumia 930