Videti jedan post
Star 29.02.2008, 22:43   #40
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ...

Ja sam zavrsio pricu ovde o lupovima sa zadnjim odgovorom i to je tacka stavljena na to!I jos nesto nisam ja od juce clan ovog foruma,milsim da sam clan duze od tebe i neko vreme nisam dolazio na forum jer nisam mogao,nisam kuci imao internet i tako to pa me nemoj zbog toga prozivati!Ako ne verujes pogledaj datum kad sam se uclanio!Niti sta imam protiv tebe ili protiv bilo koga sa foruma,pitaj nekoga dali sam stavio nesto na download a da nije valjalo?Pitaj ljude sa foruma koji su me kontaktirali preko PM ili na msn dali sam bio nefer prema njima i dali sam nekog nesto zajebao???Nikada buraz,ja nisam fukara i to treba da shvatis ti si jedini koji rekao za mene da sam zavidan i zavistan i da hocu da ugrozim tvoj autoritet na forumu i sire,grdno se varas kralju!!!Ja svoj autoritet gradim na sceni,kad stanem za klavijaturu i zapevam,kad pustim ritam pa udarim po bongosima da napravim improvizaciju e tu ja gradim autoritet a na forumu sam samo obicni sagovornik kao i svi ljudi od krvi i mesa A i nemam behringera kao sto vidis imam mrak mixer

Promijenjeno od Marco7 (29.02.2008 u 22:49 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote