Ti si me nagovarao da kupim BK9, a ovo mi nisi rekao. Sad mi daj pola cifre koliko sam ga platio ili mi namesti ovo sr... da radi !
Šalim se, naravno!
Ovo sa audio signalom bih razumeo da je neki solo instrument u pitanju koji daje jasne tonove ii akorde, ili recimo baš gitara, ali ovoliko instrumenata u signalu sa aranžera + udaraljke, zvončići, zvučni efekti, distorzije i ostalo što sadrže kompletni aranžmani , to će malo teže prepoznati.
To bi onda isto bilo i da pustim svih 16 midi kanala iz klavijature u vokalist, a na vokalistu stavim midi prijem na ALL. Šta bi se tu tek dobilo od harmonije?
Ili, po ovome, mogu bilo koju pesmu, ili tačnije neki instrumental u mp3 ili wav sa nekog playera da pustim u vokalist preko line in i on će mi napraviti tačne harmonije za vokal, jer je to isto kao i da sam priključio aranžer preko audio ulaza.
Malo mi je teže da poverujem da će ovako raditi korektno.
Uostalom, probaću pa ću videti.
Mislim da će mi na kraju ipak najbolje biti da pošaljem neku podlogu, gudače ili neki pad iz neke ACC trake, naravno, kao midi signal, a u krajnjem slučaju ACAPELLA mod, ali zašto sam onda kupio vokalist sa midijem?
Ustvari, krajnje pitanje je zašto sam kupio BK9?