Videti jedan post
Star 09.05.2015, 15:14   #85
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Zamolio bih ako tko zna da napipe par odgovora. Štelujem neke ritmove i većina su namjenski. Zato bih htio npr. dva introa i dva outroa izbrisat jer ne namjeravam koristiti taj ritam za konkretno tu pjesmu već ga želim koristiti za neke druge pjesme pa da ne stisnem nekad intro pa da krene Ceca i sl...
To sam naime skužio kako. Stisnem željeni gump (npr. intro1) odem na gumb function,digital rec menu,style creator,drzim dolje desno delete i pobrišem sve segmente,kasnije sačuvam i to je to,intro je nestao. To mi je dakle jasno a sljedece sto zelim je da npr kad C varijaciju obrisem jer je bezvezna i previse vezana za pjesmu tog namjenskog ritma,ostane mi rupa gdje je C a kako sam cjepidlaka,ja bih onda npr. D varijaciju prebacio na mjesto bivše C varijacije da ne bude rupa... Nadam se da kuzite sta zelim.
Radio sam to sa Style remixerom ali često mi zna unakaziti ritam pa mi je često problem s njime. U više od 50% slučajeva mi pomogne ali nekad ga malko u*ere pa... Dakle,prebacivanje varijacije iz npr D na prazno mijesto u C i sl. Hvala.
smuchac je offline   Reply With Quote